HTML

Friss topikok

  • Nola..: Próba (2017.10.10. 23:30) Reklám - új kedvenc blogjaim
  • stella28: Az első bekezdéseddel kapcsolatban: bár ez most nagyon nem tartozik ide, de az az igazság, hogy a ... (2012.08.03. 17:36) Hisztéria és gyűlölet
  • stella28: Számomra az itt boncolgatott probléma borzasztóan érdekes - ugyanakkor, bevallom, bár nem most tal... (2012.08.02. 21:54) Remek írások a burkáról a Galamuson
  • Nola: Köszönöm szépen:) Nagyon kedves vagy:) Ezt kivételen én sem találom rossznak, bár azért látom benn... (2012.06.29. 09:23)
  • Nola: Én inkább firkálmánynak nevezném ezt, mint novellának:) Sajnálom a nagymamádat. Szegény nagypapádn... (2012.06.29. 09:20) Halálomra

Kordonok szorításában - LMBT felvonulás belülről

2008.07.15. 19:27 Nola

Hogy miért mentem el? Elsődlegesen a homoszexuálisok jogegyenlőtlensége miatt. Másodsorban pedig azért, amit az LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű) közösségnek a mindennapokban el kell viselnie. Az intolerancia, megvetés és ítélkezés, gyűlölet és agresszió miatt, aminek nap mint nap ki vannak téve, s hogy a társadalom folytonos titkolózásra és hazudozásra kényszeríti őket.
Magyarország rettentően elmaradott ebben a kérdésben. A társadalom úgy tesz, mintha ők is egyenlőek lennének a heteroszexuálisokkal. Sokszor hallani olyan véleményt, hogy minek parádéznak, vonulnak, mutogatják magukat, hisz már nincsenek üldöztetve, már ők is egyenlőek a heterokkal! Meg hogy mi a fenéért büszkék erre? Ez a magamutogatás otthonra, a négy fal közé való és legközelebb inkább a heteroknak kéne vonulni!
Számomra érthetetlen, hogy lehet valaki olyan véleményen, hogy az LMBT közösség tagjai egyenlőek a társadalom többi tagjával, hisz az élet minden területén megjelenő hátrányos megkülönböztetés mellett jogilag is megkülönböztetettek. Az azonos nemű párok tagjai nem kaphatnak információt egymás egészségügyi állapotáról, azaz, sarkítva, ha egyikük halálos beteg, arról a másik nem kaphat felvilágosítást. Nem örökölhetnek egymás után. Ezenkívül nem házasodhatnak és nem fogadhatnak örökbe sem. Hogy e két utóbbin miért van annyi vita mindig és miért vált ki gyilkos indulatokat, ha felmerül ezek engedélyezésének kérdése, arról szintén fogalmam sincs.
Én azokat a vallásos embereket nem értem, akik a házasságuk ellen tiltakoznak, hisz, ha jól tudom, a Bibliában írva vagyon, hogy ne ítélkezz, s különbenis a túlvilágon majd mindenki azt kapja, amit megérdemel, ha valakinek bűnhődnie kell, bűnhődni fog. Ha valaki annyira vallásos, akkor tartania kéne magát ehhez. Különben pedig sok vallásos, keresztény van az LMBT közösségen belül is. Modernizálódni kéne. Erre sajnos azonban az egyház és a társadalom jó része nem képes.
Az örökbefogadást ellenzőkkel sem értek egyet, de azokkal nem is lehet, akik szerint egy gyereknek jobb helye van állami gondozásban. Szerintük semmiképp ne kerüljön egy gyerek homoszexuális párhoz, inkább nőjön fel szeretetlenségben, rossz körülmények között. Na persze. Olyan álindokokat hoznak fel, minthogy ezzel majd egy életre megbélyegzik a gyereket, meg hogy talán majd az is homoszexuálissá válik. Nevetséges. Sajnos ma Magyarországon sokszor állami gondozottnak lenni is bélyeg. És kevés állami gondozottnak sikerül elérnie, hogy normális életet élhessen, többségük nem tanul tovább, s szegényen vagy utcán kénytelen élni vagy elmegyógyintézetbe kerül. De ez persze jobb lenne a gyereknek, minthogy homoszexuális párhoz kerüljön! Jaj, bármit inkább, csak azt ne! Nevetséges. Aki pedig úgy véli, hogy egy homoszexuális párhoz kerülvén majd a gyermek is homoszexuális lesz, az egy kis utánagondolás után beláthatja, hogy a szülők nemi orientációja vajmi kevés hatással van a gyermek nemi orientációjára. Hiszen a homoszexuálisok és biszexuálisok mind úgy nőttek fel, hogy közben mindenhol csak heteroszexuális párokkal találkoztak. Az utcán, otthon és a tv-ben is csak hetero párokat látni, s a mesékben is mindig a királylány és a királyfi találnak egymásra. Ha azt a logikát követnénk, hogy a gyermek eltanulja a szülőtől szexuális orientációját, akkor bizony ma nemigen lennének homoszexuálisok, meg biszexuálisok, hiszen el kellett volna tanulniuk a heteroszexualitást. Maximum annyi hatással lehet egy gyerekre szülei homoszexualitása, hogy toleránsabbá, jobb emberré válik.

Nem értem az LMBT közösség tagjai ellen irányuló ellenszenvet, gyűlöletet. Sokszor elhangzik az az érv mellettük, hogy nem tehetnek róla, nem ők választották. Ez igaz is, azonban szerintem ez nem a legjobb érv, hiszen akkor sem kéne így bánni velük, ha választás kérdése lenne ez a létforma, hogy az azonos neműekhez vonzódnak vagy más neműnek érzik magukat vagy hogy az ellenkező nem ruháit szeretik viselni. Na és?? Kit érdekel?? Mindenki éljen úgy, ahogy neki tetszik, ahogy neki jó és senki se szóljon bele abba, hogy más hogyan éljen! Ennek megértéséhez azonban intelligencia kell. Egyébként is az emberek, azt hiszem, szeretnek megbotránkozni mindenfélén, kell nekik a napi megbotránkoznivaló, akárcsak a napi betevő. Talán saját bizonytalanságukat palástolják ezzel. Szídják őket, s hangoztatják, hogy lám, ők különbek náluk, hisz kell valakit találniuk, akinél különbek lehetnek, hogy sikertelenségüket, tudat alatt érzett jelentéktelenségüket elrejtsék önmaguk elől. És bizony vannak közöttük látens homoszexuálisok is.

A homoszexuálisok, biszexuálisok és transzneműek felvonulásának tehát van létjogosultsága. Más lenne a helyzet akkor, ha a heteroszexuálisok akarnának felvonulást szervezni saját heteroságukat hangoztatandó. Ez számomra inkább valami agresszív, visszataszító megnyilvánulás lenne. Hisz ők a többség, a heteroszexuálisoknak megfelelően van berendezkedve a társadalom, őket nem éri emiatt semmi hátrány. Hát ne is vonuljanak a heteroszexualitás jegyében!
Sokan a tanszvesztiták felvonulását kifogásolják, meg azokét, akik a kamionokon táncolnak. Ez is érthetetlen. Először is, mi van abban, ha egy férfi női ruhába öltözik? Régebben meg az keltett felháborodást, ha egy nő nadrágot viselt. Ma már a nadrág általános női viselet. A lenge öltözetű hölgyek külsejével meg persze semmi bajuk a transzvesztitákra fújoló "uraknak". Sok, a transzvesztitákhoz hasonlóan öltözött nőt látni az utcán vagy akár a Love Parade-on, meg hasonló fesztiválokon, az egyetlen különbség ezen nők és a transzvesztiták között a nemük. Ha nekik az az öltözködés tetszik, akkor hadd öltözzenek úgy. Vagy talán járjon mindenki iskolaköpenyben? Mert körülbelül ezen a kisiskolás vagy méginkább óvodai szinten van az emberek többsége nálunk. Igen, szerintem ez a megoldás, ezentúl járjon mindenki iskolaköpenyben Magyarországon!
Persze lehet azt is mondani, hogy ők a felvonuláson való részvételükkel ártanak a meleg közösségnek, mert a média majd őket mutogatja és az emberek miattuk intoleránsabbak lesznek a melegekkel szemben. A melegek nagy része ugyanis úgy öltözik, mint az átlag. A budapesti felvonuláson is elenyészően kicsi a transzvesztiták száma.
Csakhogy nem ők tehetnek a média és az emberek hozzáállásáról és az általános tudatlanságról sem, ami ezt a témát övezi! Mintahogy arról sem, hogy a másik nem ruháiban érzik magukat jól vagy szeretik azt felvenni. És sokan még azt a jogot is elvennék tőlük, hogy évente egyszer megmutathassák magukat.
A másik a kamionon táncolók, "magukat mutogatók" kérdése. A Budapest Parádén felvonulók ellen nem volt ekkora tiltakozás, a heterok természetesen mutogathatják magukat... Sokan ellenzik az LMBT felvonuláson a szexuális megnyilvánulásokat, mondván, hogy minek mutatják meg ezt is, ki kíváncsi rájuk. Csakhogy egy ideális társadalomban (ahol mindenki egyenlő) mi az egyetlen különbség a heteroszexuális és homoszexuális között? Hát a szexuális orientáció. Szexuális téren különböznek egymástól. Így hát logikus, hogy szexuális megnyilvánulásoknak is kell lenniük a felvonuláson. Ahogy a Love Parade-on is szerepet kap a szex a szerelem jegyében, csak azon ugye kevéssé szokás felháborodni. És ha valakinek ez nem tetszik, akkor nem kell elmenni megnézni és a tv-t, rádiót sem muszáj bekapcsolni aznap. Ilyen egyszerű. Lenne. Csakhát az emberek szeretnek megbotránkozni. És ha valaki az extrém megnyilvánulásokon akadna fenn... Extrém megnyilvánulások, extrém emberek mindenhol vannak. Minden felvonuláson, minden társadalmi rétegben, mindenhol. Ez alapján akkor az összes felvonulást, fesztivált be kéne tiltani és nem lenne szabad tv-t nézni, rádiót hallgatni, újságot olvasni, de iskolába sem kéne járni, mert ki tudja, mivel találkozik a gyerek. Tulajdonképpen az lenne a legjobb, ha minden ember Magyarországon magánzárkában élne, hogy senkit semmilyen sérelem ne érhessen és ne lásson-halljon olyan szörnyűségeket, amin meg kéne botránkoznia. Igen, iskolaköpenyben, magánzárkában az egész ország, ez a megoldás! Na jó, lehet, hogy ezt a szálat kicsit túlszőttem:D Egyébként felvonuló kamionokból, kamionokon felvonulókból is igen kevés volt a pesti felvonuláson, nyilván főként a megfélemlítés miatt. Jó kedvből meg aztán semmi nem volt.
Sajnos az LMBT társadalmon belül is szép számmal vannak, akik ellenzik a felvonulást. Csakhogy, a fent leírtakból is kitűnik, hogy nincs jó ok, ami a felvonulás beszüntetése mellett szólna. Ha nem lennének felvonulások, az inkább csak rosszabb lenne a számukra.
Minderről Zoli, a Zoli vagyok szerzője írt egy igazán jó bejegyzést, érdemes elolvasni, több gondolatot átvettem onnan én is: Tóta W. is a kamionon riszál

Július 5-én tehát a fentiek jegyében én is elmentem a felvonulásra Timivel. A felvonulás előtt sokat rágódtam rajta, hogy jó ötlet-e vajon részt venni a meneten, a testi épségem veszélyeztetése miatt. Amint fölértem a Deák téri metróból, rohamrendőrök tucatjaival találtam szembe magam. Odafent, az Erzsébet téren és környékén pedig még több rendőrrel és hatalmas rendőri felszereltséggel, készültséggel szembesültünk. Bizonytalanságom és szorongásom így csak tovább fokozódott, hisz e készültség valami nagyon rosszat sejtetett...
A kordonok közé bejutni kisebb nehézséget okozott, kerülőt kellett tennünk a téren, hogy valahogy utat találjunk a felvonulókhoz. Hogy az MTI miért tudósított 1500 fős tömegről, az rejtély. A téren csupán néhány százan gyűltek össze, s a rendőrök és médiamunkások szinte többen voltak, mint a menet résztvevői. A felvonulás indulása előtt elhangzott néhány beszéd, többek között Szetey Gáboré is, a rossz hangosítás miatt azonban egyetlen szót sem lehetett érteni. Közben "semlegesítő" piros-fehér-zöld szalagokat osztogattak. Mi nem kértünk. Értelmetlen, hisz a csőcseléktől ez nem véd meg, én meg amúgy sem szeretek magyar jelképeket viselni.
A menet résztvevői között a leszbikusokon, melegeken, biszexuálisokon és transzneműeken kívül ott voltak a szimpatizánsaik is, képviselték magukat a humanitáriusok vagy az Amnesty International is. A zászlók között jónéhány "Peace" feliratút láttunk. A meneten egyébként elég sok külföldi is részt vett. Néhány transzvesztita is megjelent közöttünk, jó, ha hárman voltak. És talán kettő (?) kamiont indítottak összesen, s azokon is alig volt pár ember. Indulás előtt elhangzott, hogy próbáljunk minél konszolidáltabban, provokativitás nélkül vonulni. S ez így is lett. A vonulók 99 %-a átlagosan öltözve, csendben, békésen sétált a kordonok között.
Természetesen a média egy része leginkább a három transzvesztitát és a néhány extrém esetet mutatta be a vonuló tömegből, mint például ez a cikk az [origo]-n, a többi 99 %-kal nemigen foglalkoztak. Hozzáteszem, hogy szerintem elég siralmas, hogy a transzvesztiták vonulása provokatívnak minősül, de sajnos ez a helyzet.
Számomra az egyik legundorítóbb, legtaszítóbb, legelviselhetetlenebb viselkedésformák egyike a kirekesztő magatartás, ha bárkit bármilyen okból kirekesztenek. Fáj, hogy az emberek többsége ilyen.

Végül úgy döntöttem, hogy Timivel együtt részt veszek a meneten. Úgy tudtam, hogy több helyen is lehetőség van kimenni a kordonok közül, s gondoltam, ha rosszabbra fordulna a helyzet, akkor majd kordonon kívül folytatom az utat.
Nem sokkal indulás után már kezdtem is a kijáratot keresni, azonban az csak az Oktogonnál volt! Addig tehát mennünk kellett a vonulókkal, akkor már nem volt mit tenni, nem volt menekvés. Mi az "Egyenlő jogokat" feliratú zászlót tartó humanitáriusok és egy "Peace" feliratú transzparenst vivő kis csoport közé sorolódtunk be. Négy óra körül indultunk el az Erzsébet térről, s alig néhány métert haladva máris sípoló, füttyögő, buzizó és zsidózó tömeg fogadott minket két oldalról. Még pár métert haladva pedig megkezdődtek a dobálások is. Először a tojások, paradicsomok, vizes lufik és vízzel töltött palackok jöttek, nem sokkal később már üvegek és petárdák következtek.  Ekkor rémlett fel előttem annak a bloggernek a képe, akiről még az Erzsébet téren hallottunk: "xy nem jön, ő inkább már csak virtuálisan küzd". S arra gondoltam, lehet, hogy jobban tettem volna, ha én is ennél maradok. Szerencsénkre felénk nem repült egy petárda sem, azokat valahova előrébb dobták, talán a transzvesztitákra vagy a kamionoknál lévőkre vagy a rendőrökre.
A vonulók egyébként igencsak készültek a menetre: a sok szivárvány színű esernyő mellett sokaknál volt bukósisak is, sőt, néhányaknál pajzs is. Mint kiderült, jól tették, hogy így felszerelkeztek. A Zolinál említett dress code-ot, azt hiszem, ki kéne egészíteni az előbb említett viselettel: szolid elegáns esernyővel, bukósisakkal és pajzzsal. Nálam és Timinél amúgy nem volt semmi kiegészítő, se védőeszköz, se transzparens vagy bármilyen szimbólum, mi csupán szolid elegánsan sétáltunk.
A petárdák zaja elég rémisztő volt számomra, akárcsak a két oldalról üvöltöző söpredék, akik olyanokat ordítoztak, mint "Buzik haza!", "Mocskos buzik!", "Gusztustalanok vagytok!", "Undorítóak vagytok!", "Takarodjatok!" és hasonlók. Félelmetes volt ezeket az agresszív, kegyelmet nem ismerő, eszelős, dühödt képű emberroncsokat látni, erőszakos megnyilvánulásaiknak kitéve lenni, a megvető tömeggel szembesülni, s a kordonok fogságában, mint valami bűnösök, erőltetett menetben haladni a vonulókkal. Valami hasonló érzés lehetett a kalodába zárt, megkövezett embereknek is.
Az Operánál balról taps és biztatás, jobbról tojászápor fogadott. Később festékbombákat és állítólag savas tojásokat is (nem sikerült mindet lefoglalni) dobáltak a felvonulókra, majd Molotov-koktélokat is kapott a menet. Mi ez utóbbiakat mind megúsztuk. A Liszt Ferenc térhez érve viszont már kövekkel kezdtek minket hajigálni. Ekkor már halálfélelmem volt, majdnem kitört belőlem a zokogás. Szerencsére végre az Oktogonhoz értünk, ahol kiszabadulhattunk a kordonok közül. Néztük még a távolodó menetet, aztán mi is odébbálltunk. A későbbi eseményekről értesülve úgy gondolom, jobban tettük, hogy kimentünk akkor ott.
Néhány szóban lefestem a mocskolódó aljanépet is, csak úgy, érdekességképp, hisz nem találkozni mindennap tömegesen szociopatákkal. Persze tv-ben láttunk már ilyet, újságban olvastunk már ilyenről, de személyesen megtapasztalni mégis más. Sokan fekete, nagy magyarországos pólóban, árpádsávos zászlóval a kezükben üvöltötték, hogy "Mocskos buzik!", jónéhányan közülük párjukat átkarolva vagy kisgyermekükkel a nyakukban. Igazán szép, kellemes családi hétvége... A csőcselék igen nagy hányada egyébként tizenéves kis suhanc volt.
Egy-két órával később, mikor már a Művész Kávézó teraszán ültünk a kihalt Andrássy úton, megtekinthettünk egy kisebb, a Hősök tere felé haladó ellentüntető csoportot is. A csoport rendkívül alacsony létszáma és elmés követeléseik egyaránt nagyon szánalmasak voltak. Egy transzparensük egyik oldalán "Buzik haza!" (ilyen szlogenek láttán-hallatán mindig felmerült bennem, hogy "de hova haza?"), másik oldalán meg "Ruszkik haza!" felirat díszelgett. A buzizáson kívül természetesen zsidóztak és Gyurcsány is megkapta a magáét, meg úgy mindenki, aki csak él és mozog Magyarországon. Ja és ki ne hagyjam, sokszor elhangzott a jellegzetes "mi vagyunk az igaz magyarok" kezdetű mondóka is.

A felvonuláson történteket máig nem hevertem ki, pedig mi csak az Oktogonig mentünk. Borzasztó, hogy milyen körülmények vannak ma Magyarországon és borzasztó, hogy mindezt büntetlenül meg lehet úszni. Én már attól féltem, hogy haláleset is történni fog. Végül nem történt, de ki tudja mi lesz jövőre? Olyan érzésem van, hogy Magyarország soha nem jut el arra a szintre, ami egy normális nyugat-európai vagy amerikai országban van. Amíg így gondolkodik a többség, addig biztosan nem és attól tartok, a helyzet még nagyon sokáig nem változik.

85 komment

Címkék: homoszexualitás napló lmbt

A bejegyzés trackback címe:

https://nola.blog.hu/api/trackback/id/tr25569814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.45ACP 2008.07.15. 21:02:50

Te is egy vasszopo kocsog buzi lehetsz. Remelem a kolykeidbol is azok lesznek, es akkor majd megerted miert is jobb ha egy sem letezik. Amugy meg nem ertem minek egy ilyen faszsagot fooldalra tenni, lehet hogy valamelyik buzi allat elvezkedik rajta.

mondocska 2008.07.15. 21:07:52

Annyi mindent nem értesz meg....(Te írod)
Akkor még gondolkodj kicsit, beszélgess, tájékozódj, vagy menni fog, vagy ha nem, légy Te is megértő azokkal, akik "úgy" gondolják. Ők Téged nem értenek. Így van ez rendjén. A felvonulást pedig el lehetne már egy kissé felejteni...szerintem.....

Káposztakukac 2008.07.15. 21:20:30

.45acp:

rohadék apád miért nem húzta ki a faszát időben? akkor te csak egy folt lennél ma egy csepeli kurva lepedőjén és nem kellene a faszságodat olvasnunk.

viktor134 2008.07.15. 21:26:21

én simán adnék minden ilyen jogot. amíg nem valaki mást bánt, aki a jogával akar élni, addig mindent engednék.

mitagadás, elnézem én is szívesen a szig szalag meltartós lányokat a budapesten, vagy a love-on, mert szépek, és tetszik amit látok, de már rég volt az egyetem, annyit nem tudok cuccozni, meg inni, hogy kibírjam azt a zenét. :)

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.15. 21:29:39

Nem uncsi még ez a téma? Én a felvonulás után 3 nappal írtam róla, de már akkor úgy éreztem, hogy lejárt lemezt pörgetek.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.07.15. 21:30:51

Ezen gondolatok mentén .45ACP (és a hozzá hasonszőrűek) hozzászólása miatt restellnem kellene magam a heteroszexualitásomért.
Vagy csak azért, mert ő is emberi lény? Ki tudja...

.45ACP 2008.07.15. 21:34:44

"kaposztakukac" Rosz helyen vagy ez nem Buzerikusz show. Neki lehet hogy tudnal villantani, es meg talan lehet hogy meg is halalna neked haturol.;)

beka 2008.07.15. 21:35:12

Amig ilyen hihetetlenul primitív emberek vannak (.45ACP) addig lesznek felvonulasok az tuti.

Nola 2008.07.15. 21:35:13

Eddig nem volt időm megírni. Egyébként meg ez nem olyan téma, amiről csak záros határidőn belül lehet beszélni.

.45ACP 2008.07.15. 21:37:55

"Cyr" Ne resteld, majd "Kaposztakukac" segit neked kijozanodni a heteroszexualis remalmodbol.:))))

Káposztakukac 2008.07.15. 21:49:10

.45apc: nem veszed észre, hogy mindenki hülyének néz? takaródj vissza a kuruc.infora. jah bocs, az már nem működik. hát így jártál, faszkalap.

.45ACP 2008.07.15. 21:54:27

"Kaposztakukac" Nem tudom honnan szedted a kuruc.info-t de ezekutan mar van egy sanda gyanum, hogy nem csak buzi, de zsido is vagy (a legszebb parositas. az egyik nem is letezhet a masik nelkul).

marosy 2008.07.15. 22:03:03

A zoofilok mikor vonulnak fel? Nekik is egyenlő jog kell. Vagy pédául a pinanyalók mikor rendeznek parádét az Andrássy úton?
A pedofilok miért nem kapnak egyenlő jogot a buzikkal? Engedjék őket is házasodni - a gyerekekkel...

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.07.15. 22:04:37

... továbbá támogatjuk a marosy-félék felvonulását is, egyúttal reménykedünk abban, hogy kisebbség...

marosy 2008.07.15. 22:11:13

A nekrofilok is egyenlő jogokat kérhetnek a buzikkal. Miért ne.

viktor134 2008.07.15. 22:12:18

marosy: nem rossz ötlet, p*nanyaló heteró vagyok. :)

RETEK 2008.07.15. 22:13:34

Bevallom dinofil vagyok...

viktor134 2008.07.15. 22:13:37

zoofil, pedofil témára:
aki nem tud nemet mondani, ha nem akarja, azt ugyanmár ne.

vagy south parkhoz hasonlóan?
egy ugatás igen, kettő nem?
vau vau = igen, igen? :)

plb 2008.07.15. 22:14:27

Ez a táma soha nem fog lejárni. Sajnos. Viválá melegek!

viktor134 2008.07.15. 22:15:21

retek: addig nyomtad, míg kipusztultak? :)

marosy 2008.07.15. 22:16:28

Nekrofilia esetén még vakkantás sincs...

RETEK 2008.07.15. 22:16:45

Hát ez az egyik oka ,hogy 22: 17-kor itt kommentelek ahelyett ,hogy egy helyes T-rexet markolásznék....

marosy 2008.07.15. 22:18:10

A gerontofilok mikor vonulnak fel?

0xFFFF 2008.07.15. 22:21:56

Elmentél, na és ? Egyébként hogy mentél el ? Fasszal a seggedben ?

marosy 2008.07.15. 22:22:46

Egyenlő jogokat a homoszexuális, pedofil, zoofil, nekrofil és gerontofil embereknek.

fritz 2008.07.15. 22:23:20

sosm értettem, miért nem örökölhetnek a melegek egymás után? végrendelkezni szabad, bárkire rá lehet hagyni a vagyonunkat, akár a meleg élettársra is (amely kapcsolatot január 1-től hasonló jogokkal lehet bejegyeztetni, mint a házasságot, vagyis a férfi-nő együttélést (!))
ha valaki annyira nem szereti ugyan a párját, hogy megemlítse a végrendeletében (ne adj'Isten annyira nem is érdekli ez az egész öröklés dolog, hogy nem tesz végrendeletet), az ne sírjon utána hogy nem örököl. egy végrendeletete megfogalmazni-letétbe helyezni összesen egy óra, nincs kifogás, ha valaki elmulasztja.

RETEK 2008.07.15. 22:25:23

Jééé lehetek még nekrodinofil!
Jipiiiiiiiiiii

marosy 2008.07.15. 22:25:28

Figyeljetek: Hogy is van ez? Egy meleg párnál az egyik fél inkább női szerepet vállal, a másik fél inkább férfi szerepet, vagy vegyesen?

álljatok már le buzeránsok 2008.07.15. 22:26:01

Elég legyen már a buzikból.

RETEK 2008.07.15. 22:26:03

Megyek is ásni....

marosy 2008.07.15. 22:31:06

100 millióba került a buzeránsok felvonulása.

viktor134 2008.07.15. 22:39:30

retek. :)

marosy:
mert ki kellett vezényelni egy csapat rendőrt is. ha békén hagytátok volna, be sem kerül a tv-be.

nekik csak jó reklám.

Gabor Pesti 2008.07.15. 22:39:30

@fritz

Azt hiszem az illeték a különbség:
Ha meghalsz vagyonod házastársadra száll és ő gyakorlatilag nem adózik, de még özvegyi nyugdíjat is kap utánad akár, míg egy bejegyzett élettársra hagyva kb mintha szomszéd Józsira hagynád: 40% körüli illeték az államnak + gyerekeid, szüleid nagybácsid felesége etc a végrendeletet sikerrel támadhatná meg, és mintha ellenére is számot tarthatna egy darabra + hány embernek van a hozzászólókból végrendelete? Az ember mindig azt gondolja hogy velem nem történhet meg.

viktor134 2008.07.15. 22:41:00

pesti gábor:

off-shore céget kell csinálni és arra rakni minden vagyont, azt meg lerendelkezni, hogy kié legyen.

és akkor semmi illeték nincs. :)

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2008.07.15. 22:55:54

viktor:

ja, igazad lehet. Ebből a pénzből simán kitelt volna a jozsivagyokkormanyor.hu website. A szerverre a koraszülöttmentősök biztos összedobták volna a pénzt.

insert 2008.07.15. 23:36:56

"Elsődlegesen a homoszexuálisok jogegyenlőtlensége miatt."

jogegyenlotlenseg?... ti szoktatok gondolkodni is?

ugyanolyan jogaik vannak a heteroknak, mint a homoszexualisoknak. semmivel sem tobb. mindketto hazasodhat az ellenkezo nemuvel.
csak a homoszexualisok mast akarnak. de EZ NEM JOGEGYENLOTLENSEG.

ezek utan a homoszexualis hajlam, mintak kialakulasa temaba,esetleg a homofobia biologiai magyarazataba mar bele sem megyek..

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2008.07.16. 00:56:57

Nekrofil vagy Zoofil felvonulást a népnek! Mindenki el kell ismerni!

Zsuzsi 2008.07.16. 01:14:19

akiknek bajuk van a melegekkel, azoknak más bajuk is van, elsősorban magukkal. nekik is volt felvonulásuk, csak kicsit agresszívra sikeredett :(

megszoktuk, hogy minden téma három napig tart, amíg a sajtó csócsálgatja. de a problémák nem, azokról kicsit hosszabban kell beszélni. nem hiszem, hogy egy hét alatt megoldódott volna minden.

bjela szila 2008.07.16. 01:40:13

emberek ! ha valaki halott azonosnemü kiskoruval közösül az nekro , pedo , vagy homofil ? vagy csak undorító ? és külön-külön?
zsuzsi- más bajom is van: igen , egy rakat adót kinyögök , hogy erre a devianciára szórják el . nem dobáltam , de egy politikusfelvonuláson, vagy kertvk m1-2 vonuláson bizony utcakövet ragadnék , nem tojást !
a népet nem lehet leváltani , minél jobban tele a hócipőjük , annál agresszívabban lépnek fel minden ellen , amit a hiteltelen hatalom támogat . nem a gusztustalan ratyik voltak az igazi célpontok .

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2008.07.16. 01:51:11

> hisz már nincsenek üldöztetve, már ők is egyenlőek a heterókkal!
[...]
> Az azonos nemű párok tagjai nem kaphatnak
> információt egymás egészségügyi állapotáról,

Sajnos ez utobbinal komolyabb indok van a felvonulasra, es az remekul latszik a felvonulasra adott reakcion, illetve a blog kommentekben. Az egy dolog, hogy a torveny nem bunteti, de a tarsadalom igen-igen messze van az elfogadastol. A hat mogott osszesugdosas, buzizas, sot hat maga a "legyen otthon buzi, ne a koztereken" hozzaallas minden, csak nem tolerancia, egyenjogusag, elfogadas.

A tobbi kerdes adminisztrativ megoldhato, es nem is hiszem, hogy egy-ket dolgot leszamitva a tarsadalom nyomasa lenne a problema (pl. orokles vagy egeszsegugyi felvilagositas kerdeseben).

> Én azokat a vallásos embereket nem értem, akik a
> házasságuk ellen tiltakoznak

En a vallalos embereket nem ertem ab ovo :). Na jo, ertem, bar csak ne ertenem. Ok eleg sok mindenbe beleugatnak, amihez semmi kozuk sincs. Ilyen pl. a polgari eskuvo. Ennek semmi koze a vallashoz. Akinek a vallasaba bele van irva, hogy a hazassagoz egy punci meg egy futykos kell, az fogadja el, hogy az istene nem akarja, hogy hazasodjon. Keressen masikat, van eleg. De hogy mindenfele babonakat lobogtatva be lehessen avatkozni a torvenyhozas menetebe az tematol fuggetlenul felhaborito.

> kis utánagondolás után beláthatja, hogy a szülők
> nemi orientációja vajmi kevés hatással van a
> gyermek nemi orientációjára. Hiszen a homoszexuálisok
> és biszexuálisok mind úgy nőttek fel, hogy közben
> mindenhol csak heteroszexuális párokkal találkoztak.

Hat ezt mondjuk eleg konnyen betamadhatna barmelyik homofob akinek egy pici esze van, es biztosan igaza is lenne. Ez nem logikai kerdes, hanem teny kerdes. A levezetesed eleg konnyen tamadhato azzal az ervvel, hogy igenis befolyasolhato a gyermek nemi orientacioja: lam-lam, a heteo szulok gyerekei es elferdulnek a mai kor sok kivulrol erkezo behatasa miatt, kepzeld mi lenne, ha meg a szuloktol is ezt latnak. Es hat vagy igy van, vagy ugy, egy biztos, hogy logikazgatassal ezt nem lehet kideriteni. A tenyek (kutatasi eredmenyek) szamitanak, de hat annak meg a homofobja sose fog utananezni.

Amugy nyilvan mint minden emberi viselkedes, a szexualis orientacio is egy bonyolult dolog, es nyugodtan feltetelezhetjuk, hogy orokletes es tanult osszetevoi is vannak (szinte biztos vagyok benne, hogy ezt is olvastam). Kerdes az arany. Na meg az, hogy ha mondjuk tenyleg egy kicsit nagyobb valoszinuseggel lesz meleg a meleg par altal felnevelt gyerek, akkor az tragedia-e egy _normalis_ elfogado tarsadalomban? Hat nyilvan nem. Na meg persze a tiltakozo homofob nyilvan nem a 100-bol egy 'egyebkent normalis lett volna' gyereket latja, hanem mindjart 100-bol 100 buzit vizional. Ami neki rossz :)

spinneli 2008.07.16. 01:52:34

100 millióba?
hát igen féken kellett valamiből tartani a nyuggereket és unatkozó kiskopaszokat is.
ki miatt is kellett ennyit fizetni?

(bazzeg amikor a kinek az adójából mire téma van, mindig egy pörköltszaftos atléta trikós zsírparasztot látok magam előtt ahogy a panelba veri az asztalt, vajon sokat tévedek?)
Ja és megspórolom az előzetes gondolkodást:zsidó kurva vagyok.

bjela szila 2008.07.16. 02:09:11

spinelli - két diplomám van , három nyelvet beszélek jól . lehet ezért is érdekel az adóm sorsa . tavaly 3,9 mft fizettem be , tudnék ennél , vagy az elpályáztatásnál jobb helyet neki .
milyen zsidó kurva vagy ? fiú , vagy lány ?

ballibsi 2008.07.16. 02:35:57

Na én is hozzászólnék. Az alkotmány garantálja az egyenlő jogokat az embereknek függetlenül bármilyen attribútumoktól. Tehát lehetnek feketék, fehérek, sárgák, alacsonyak, magasak, hetrók, homók. Házasodni is mindenkinek joga van, sőt a házasságból származó minden más joghoz is. Kész. Mivel az alkotmány a jogokat az emberek közt értelmezi, ezért a homóknak is joguk van házasodni, a nekrofiloknak, pedofiloknak, zoofiloknak nem, mivel a házasság két felnőtt ember önkéntes kapcsolata.
Azoknak meg itt akik a közerkölcsöt védik, meg csak annyit, hogy olyan hogy közerkölcs nincs, az egyes embereknek van, egymástól merőben különböző erkölcsük. Az, hogy valamilyen erkölcs rendet vallók többségben vannak, nem írja felül a törvényeket, az emberi jogokat és az alkotmányt.
Ez egy szekuláris ország, nem pedig teokrácia, úgyhogy az erkölcsnek meg a megbotránkozásnak semmi köze a törvényekhez és jogokhoz. Aki ezt nem képes felfogni, az menjen Iránba, ahol nagyon vigyáz az állam az emberek "erkölcsére". Ja, hogy ott a házasságtöröt megkövezik? Ja, az már nem fér bele az erkölcsbe, hogy nem lehet félrekefélni? Érdekes egy erkölcs...

leone007 2008.07.16. 02:47:07

3 diplomám van , 5 nyelvet beszélek folyékonyan , és tavaly 15 millió adót fizettem be. (komolyan!!!!!)

bjela szila grazt számbéli nagyságodhoz. A papír mindent elbír - ahogy mondják - de mindemellett úgy látom írni azért nem tanultál meg. :-)

Ha nem ment volna ki a sok baromarcú tojást dobálni meg balhézni, akkor nem kellett volna elkölteni azt a sok-sok pénzt a sok-sok adódból. Ha mondjuk úgy ment volna le a buli, mint Ausztriában, akkor nem kéne azon pörögni, hogy mennyi pénzbe került ez nekünk, adófizetőknek. Nem mellesleg jegyzem meg, hogy a felvonulók ugyanolyan adófizetők, mint te. Vagy én. Vágod? Húgyagyú.

ftxpmj 2008.07.16. 02:55:06

A "melegek" addig provokálják a békés többséget, amíg velük szemben is elszakad a cérna, lásd a Rudas-fürdőbéli esetet.

Mert ezek beteg, perverz állatok, akik nyilvánvalóan semmit nem voltak képesek elérni az életben, súlyos pszichés gondokkal küszködnek, torz lelkületű véglényként ezért próbálnak valamiképpen revansot venni az egészséges társadalmon, amelynek természetesen semmi köze nincs az ő tragédiájukhoz, torz vegetálásukhoz. Megálljt kell tehát nekik parancsolni, egy eljövendő nemzeti kormánynak vissza kell szorítani őket a négy fal közé. Semmi nem indokolja, hogy a közerkölcsöt romboló médiájuk legyen, de ha mégis folytatják beteg, egészséges emberek megrontására alkalmas propaganda-hadjáratukat, akkor a törvény teljes szigorával kell lesújtani rájuk.

Ezt a rengeteg coming outot, egy határozott knock out-tal kell padlóra küldeni.

Arról egyébként miért nincs szó, hogy Írországban(az EU legfejletteb tagállama) többek között a "melegként" aposztrofált homoszexuális emberhulladékok állítólagos jogai miatt utasították el az EU-s lisszaboni szerződést, tehát téves az a hozzáállás, hogy a retardált fartúró devianciához való hozzáállás határozná meg egy ország civiláziós fokát(sokkal inkább vezetőinek tehetsége/tehetségtelensége - lásd kúrcsány feri).

ballibsi 2008.07.16. 02:59:55

frxpmj, szerintem meg te vagy súlyos pszihés gondokkal küszködő, torz véglény, és téged kéne visszaszorítani az elmegyógyintézet négy párnás fala közé.
Vagy van esetleg értelmes okod, hogy miért utálsz békés, normális embereket?
Hogy működik ez szerinted? Valakit vissza kell szorítani, mert te azt mondod? Én szerintem meg téged kell lelőni. Namost melyikünknek van igaza?

leone007 2008.07.16. 03:07:14

ftxpmj. te szánalmas, súlyos pszichés gondokkal küszködő véglény. Mióta Írország az EU legfejlettebb tagállama? Te szarevő barom, olvass utána a sok baromságnak amit itt leírsz! Az írek protestszavazatának semmi köze nem volt a homoszexuálisokhoz, annál inkább az EU liberális abortusztörvényeihez. Ülje le, egyes! Vadbarom.

Ja. Most olvasom (tőled) hogy semmit nem értek el az életben! Áhá! Hasonlítgassuk hozzád a sok buzeránsot? Hozzád aki annyi mindent elért? Híresebb/tehetségesebb vagy, mint Freddie Mercury?

Nincs kuruc.info és itt vered a nyálad? Hát ne csodálkozz ha itt nem mindenki ugyanarról a zártosztályról postol ahonnan te.

bjela szila 2008.07.16. 03:08:28

leoneo7- szar ügy , de így van . remélem ,Te nem vagy zsidó kurva , mint az előtted szóló .
de egyetértve a nem kell gyülölnivel , nehogy már kötelező legyen szeretni bármilyen devianciát .
a sandostent bevetted ma ?
ballibsi-ezzel a gyülölettel hasonulsz fxpmjhez....

leone007 2008.07.16. 03:18:17

bjela szila, te tényleg nem tudsz rendesen írni. :-) Amúgy mi közöd van hozzá, hogy zsidó kurva vagyok-e? És ha az vagyok? És ha nem az vagyok? Mi a különbség?

A devianciát nem kell szeretni, ezt senki nem mondta, viszont nem túl elegánsan nem reflektáltál a fevetésemre mely szerint a tojásdobáló barmok miatt került a buli annyiba, emennyibe. Eddig az volt a fő nyomvonalad, hogy te mennyi rohadt sok adót fizetsz, és mennyi rohadt sok pénzbe került a melegfelvonulás. Lásd már be a 2 diplomáddal, hogy ha nem vonul ki a csürhe belhézni, akkor nem kerül ennyibe az egész haccacáré a közösből.

ftxpmj 2008.07.16. 03:27:34

leone007, te mocskos rühes patkány!

Nézz csak utána az ír GDP adatoknak és általános életszínvonal-mutatóknakés nem a judeo-liberál-bolsevik zsIndexről kellene tájékozódnod az ír népszavazás ügyében, nyílvánvalóan itt elhallgatják a tényeket, a válóság itt nem fér bele a politikai "korrektségbe", a lisszaboni szerződés elutasításának egyik komoly oka volt a néhány európai országban tobzódó egészséges emberekre veszélyt jelentő buzeroterrorizmus.

Egyébként miért nem arról diskurálunk, hogy a hétpróbás csirkefogók hány millió adófizetői forintot dobtak ki az ablakon a rendőrség mozgósításával a buzik védelmére, azon perverz állatok védelmére, akik megzavarták a közrendet, felborították egy város közlekedési rendjét, és provokatív, törvényellenes megmozdulásukkal mélyen megsértették a többségi társadalom alapvető, a tiszta levegőhöz, az egészség élethez és a szólás- és véleménynyilvánításhoz való jogait?

Mert joga van az egészséges fiataloknak, családapáknak és családanyáknak tiltakozni az erkölcsi fertőben fetrengő, vérfertőző emberi torzók ocsmányságai ellen, alkotmányos védelem híján Molotov-koktéllal, kővel - és bármilyen eszközzel, mert ebbe a nemzetbe úgy tűnik, már mindenki beletörölheti a mocskos lábát. A mi lábunk alól kihúzhatják a termőföldet, eladhatják városainkat és közintézményeinket, megmérgezhetik ételeinket és terményeinket, a gyermekgyógyászat felszámolásával megakadályozhatják, hogy utódokkal gyarapodjon a magyarság, fék nélkül gyalázhatják Szent Koronánkat, ősi jelképeinket, nemzeti színű lobogónkat, Himnuszunkat, mindent, ami ennek a nemzetnek szent és sérthetetlen.

Szarházi liberálisok, a ti időtök lejárt, szerencsére már ébred az ifjúság, árpádsávos lobogók alatt söprik ki szent hazánkból, a hajdan volt apostoli királyságból a kisöpörnivalót!!!!!!!

Egyébként mi az, hogy MELEG??????? Ez egy olyan szép szó volt, amíg be nem mocskolták ezek a förtelmek, miért nem a HOMOSZEXUÁLIS a hivatalos megnevezésük?

És végül tekintsük meg Emmát, ő a magyar beteg, ööö bocsánat a magyar "meleg" megtestesítője, a jelképe annak, amit ti képviseltek, szerencsére már nem sokáig, mert kussolás lesz nektek, patkányok:
www.indavideo.hu/video/Emma_vagyok_buzi_vagyok_

ballibsi 2008.07.16. 03:34:26

nos, ftxpmj, ezt tényleg nem tudom mommentálni. Szerintem tényleg el kéne egyszer menned egy szakorvoshoz, jobb lenne neked is, hidd el.
bjela szila, ezzel a "gyűlölködő" kommentemmel csak regáltam a nem éppen szalonképes véleményre, kis iróniával rámutatva arra, hogy a "lőjük őket a dunába" mentalitás nem éppen szalonképes. Ja és nem, nem kell szeretni a "deviánsokat" (miért lenne az? lsd amit az erkölcsről és megítélésről írtam.), de tolerálni kell őket, gyk nem megdobálni kővel és molotv koktéllal, meg önkívületben üvöltözni, hogy mocskos buzik...

bjela szila 2008.07.16. 03:35:57

leoneo7 - spinelli hasonló véleménnyel előtted eezt szögezte le zárszóként . fura így érvelni , hogy zsidó kirva vagyok ezért a szösszenet .
2. direkt nem használok nagy betüt és ninc hosszú üm .
3. is-is , ha csak pol. nyomásra vállalják a rendőrök a biztosítást ez a vége . én sajnálom ezt a kidobott pénzt. ha nézel videókat szörnyen nézett ki kívülről az egész , mint egy deportálás a II. vhban . munkáltatóként demokrata , majdnem komcsi vagyok , nem is vittem sokra , fizetek az államnak , embereimnek , nem ide való vagyok . kisebbségekkel kapcsoltban sem a média , hanem személyes élményeim vezettek a nagyon nem szeretéshez . pld. más véleményen vagyok mint Te , de ezt tiszteletben tartom , vitázok , nem gyülölködök . ez a jó abban , hogy nem vagyunk egyformák . szerintem kár hergelni az embereket , mert ez lesz a vége : dobálás , majd súlyosabb dolgok , a keseredettség arányában.

leone007 2008.07.16. 03:36:00

Hoppá! Ez külön megér egy postot.

"Ezt a rengeteg coming outot, egy határozott knock out-tal kell padlóra küldeni."

Ezt a szánalmas képzavart meg mióta dédelgeted magadban te gyökér? Alig vártad, hogy előállhass vele mi? Az első igazi költeményed. Stílusos, eredeti, érdekes. Ezt gondoltad? Az nem zavar, hogy ott van vessző a mondatban, ahol nem kellene, a magadfajták nem tudnak magyarul, ezt megszoktam. De mégis mit gondolsz nagy KO-nak? Mondjad! Írjad! Fejtsd ki bővebben azt az egyetlen tökéletes csapást a sok mocskos buzira, amivel megszünteted a sok coming out-ot!

ballibsi 2008.07.16. 03:43:43

de ftxpmjről tényleg egész érdkes tanulmányt írhatna egy pszihiáter, hogy hogyan kombinálódik össze a komplett elmebaj és paranoia a náci eszmékkel és a kispolgári prűdséggel. Mindenesetre képtelen vagyok felfogni, hogy jön a meleg témához a judeo-liberál-bolsevik (ez mit jelent? tipikus skizofrénia ismertetőjel, hogy szavakat értelmetlen módon fűz egymás mellé), meg termőföld ellopás, meg himnusz és korona meggyalázás(? paranoid hallucináció?) A paranoia egészen nyilvánvalóan skizofrniára utal, az egész világ szerencsétlen őt üldözi, mindenki összeesküdött és ezt rajta kívül senki nem veszi észre...
Tényleg meghökkentően egyedi eset.

leone007 2008.07.16. 03:44:04

bjela szila

Ne haragudj meg érte, de az "én ismerek egy pár buzit, aki nagyon szar ember" dumát nem veszem be. Nem lehetsz annyira ostoba, hogy ilyen kis minta alapján ítélsz meg/el egy társadalmi csoportot. És nem győzöm emlegetni a bécsi felvonulást. Oda miért nem kellettek rendőrök? Ott miért került töredékébe ugyanaz a buli mint itthon? Ugyanazok a buzik vonultak fel ott is. Vágod.

spinelli zárszavát meg érthetnéd.

leone007 2008.07.16. 03:49:13

ftxpmj vedd be a gyógyszereidet.

leone007 2008.07.16. 03:51:26

Egyébként Terry Pratchett írta, hogy a többszörös felkiáltójelek használata az őrület biztos jele. :-)

leone007 2008.07.16. 03:54:27

ftxpmj :"a lisszaboni szerződés elutasításának egyik komoly oka volt a néhány európai országban tobzódó egészséges emberekre veszélyt jelentő buzeroterrorizmus."

Aha. Dobj egy linket tesó! Jöhet angolul is. Várom. Ja! Hogy a kuruc.info lehalt? Ehh... szar ügy.

bjela szila 2008.07.16. 03:55:36

leone07-nem csak buzikra gondoltam a gyüjtőnév alatt , sőt ! nem győzöm emlegetni az első és utolsó belgrádi felvonulást . nehogy az legyen nálunk is belóle . miért kell a tolerancia szószólójaként gyökerezni a másikat?
lassan mondom: csóró homokosok a jelenlegi hatalom helyett kaptak , mert az erőszakkal is kállt mellettük .
antal imrét kedveltem , de ha láttam volna mókázni egy tizenhat éves roma lízingboyyal , kiábrándító lett volna .

leone007 2008.07.16. 04:05:45

bjela

Nem válaszoltál a felvetésemre, de ez nem is baj, mert érzem benned a jó szándékot, és azt is tudom, hogy igazad van abban, hogy a jelenlegi kormányzat is tehet arról, hogy ez megtörténhetett. Kicsit bonyolultabb a téma, mintsem hogy itt megbeszélhessük. (komolyan, ha van kedved a témáról hosszabban, nem itt beszélgetni dobj egy mailt)

Hogy ne lehessen gyökerezni másokat? Szerintem meg lehet. Aki gyökér az gyökér. ftxpmj-nek írtam, és azért lássuk be, a srác vegytiszta elmebeteg. De ezért nem fogom soha megverni, tojással dobálni. Érted? Kürtölje szanaszét hagymázas nézeteit, más is röhögjön rajta, ne csak én! De mondhassam el én is a véleményemet róla, ahogyan ő is megmondta rólam a véleményét. Ennyi. Ez nem kerül egyetlenegy forintjába sem az adófizetőknek.

ballibsi 2008.07.16. 04:06:13

bjela szila: ezt egyszerűen nem értem. mi az, hogyy a hatalom erőszakkal is kiállt melletük? Ezt hogy érted? A rendőrség biztosította a felvonulást, mert a nácik tömeges erőszakkal szét akartak verni egy békés felvonulást. A rendőrségnek ez a dolga, ha veszélyben van valaki, biztosítja. A kormánynak meg a melegfelvonulásnak egymáshoz az égvilágon semmi köze. Többek között ezért is esett le az állam, amikor láttam, hogy voltak akik gyurcsány takarodjot skandáltak, miközben dobálództak. Nooormális? Ezek a közértben meg a körmenetben is gyurccsántakaroggyoznak vagy mi?

leone007 2008.07.16. 04:10:24

Ja még valami.

"antal imrét kedveltem , de ha láttam volna mókázni egy tizenhat éves roma lízingboyyal , kiábrándító lett volna ."

Hát én a legjobb barátomat sem akarom látni amint bombanő barátnőjével kamatyol. Mert 1. semmi, de semmi közöm a magánéletéhez, 2. kiábrándító lenne/lehet. De attól még a legjobb barátom. Az is marad.

leone007 2008.07.16. 04:14:52

ballibsi:

Sajnos a kormánynak (illetve a tevékenységének - mert munkának nehezen lehet nevezni amit csinálak) van köze a szombati balhéhoz. Csináljunk levlistát ahol ezt megvitatjuk:-)

ftxpmj 2008.07.16. 04:19:03

Nos nézzük szépen sorban:

judeo-liberál-bolsevik: zsidó származású(tehát zsidó), most éppen liberális(nak mondja magát, de az én véleményem pl. nem tolerálja), bolsevik, mert ha 40-50 évvel ezelőtt éled "fénykorod", akkor Marx, Rákosi, Gerő, Péter Gábor, Apró Antal(még sorolhatnánk) nevezetű fajtársaid oldalán álltál volna, furcsa, hogy nem látsz összefüggést a 3 fogalom között, hiszen tökéletesen leírja a fajtádat. Egyébként a kereskedő, tudós, átlag zsidóval nincs gondom, csak az önmagukat vaalmiféle förtelmes eszmerendszer(libsi, bolsi) mentén meghatározó söpredékkel és még el is hiszitek, hogy CSAK EZ teheti jobbá a világot, ezt gondolták a komcsik is, ma már mást gondoltok....

A helyesírásról annyit e késői órán, hogy alapvetően helyesen írok, az hogy egy általad vesszőhibának gondolt hibába tudtál csak belekötni ez téged tesz nevetségessé, a vessző abban az esetben nem tagmondatokat választ el, hanem a mondat második felének hivatott nagyobb hangsúlyt adni, ha például valaki egy nagyobb tömeg előtt szeretné idézni frappáns megnyilatkozásom. :))))))

Ha nem tűnt volna fel, én alapvetően az emberhulladékok négy fal közé történő visszaszorításáról értekeztem, a Végső Megoldás(Endlösung) csak ezután jöhet szóba, de egyelőre úgy látom, hogy megint jó úton jártok, hogy ismét füst szálljon fel a kéményekből és ne maradjon utánatok más: csak hamu és az Akarat Diadala.

De mondom én alapvetően a békés egymás mellet élés híve vagyok, annyi a kérésünk, hogy a négy fal között kúrjátok orrba-szájba-seggbe egymást és fogjátok be a mocskos pofátokat. Ezt én nyugodtan mondhatom, mert én se liberális, se toleráns nem vagyok. :))))

Ja, az is érdekes, hogy a napokban egy nemzetközi hírű evolúció biológus a buzerancia abnormalitására hívta fel a figyelmet(helyesen), erre lehordtátok minden szarnak, ha meg az ellenkezőjét állítja akkor meg a retkes vállaitokra emelitek, ez mindent elmond a mocskos kettős mércétekről és álláspontotok hosszútávú tarthatatlanságáról, az ún. Holocaust(így nagy betűvel, ez is röhej) falai is repedeznek már, nem marad más csak az ellenvélemények elhallgattatása, megfogalmazóinak médiaterrorgépezet általi bemocskolása, mint történt az az evolúcióbiológus akadémikussal is.

Érdekes módon az írországi gdp és életszinvonal adatokról ill. népszavazáról semmit nem írtál, nem véletlen, hiszen a ti legnagyobb ellenségetek nem én vagyok, meg nem is a kuruc.info, hanem a TÉNYEK(nem a hazug álhírműsorról van szó, természetesen :-) ).

ftxpmj 2008.07.16. 04:31:08

leone007!
Link kell az írországi népszavazásról:

Google a második találatba hozza:
www.google.hu/search?num=30&hl=hu&q=irish+referendum+homosexual&btnG=Keres%C3%A9s&meta=

Europen Press Research, szerintem elég hiteles, bár erősen (ál)európai, tehát elbukott szemszögből láttatja a dolgokat:
www.europressresearch.eu/upload/pdf/Focus%20giugno%20I%20ENG.pdf

"fears, from the legalisation of abortion to military conscription,
from the increase of taxes to the end of Irish neutrality, up to homosexual marriages and
euthanasia."

Tehát megint megbuktál! Mondom én, hogy a TÉNYEK a ti legnagyobb ellenségeitek és nem csak a politikailag "korrekt" zsIndexből kell tájékozódni.

ballibsi 2008.07.16. 04:47:20

Némmán, még a végén értelemesen is lehet vele beszélgetni. Na érdemben:
judeo-liberál-bolsevik: már értem hogy te mit értesz alatta, csak ez tulajdonképpen az, hogy mindeki, akit te utálsz. Mert azt látni kell, hogy a bolsevik ideológia messze van a liberálistól, a zsidó származás az tökmindegy, és meglepő, de nem minden liberális zsidó. Hogy elhisszük, hogy ez teheti jobbá a világot: te meg elhiszed, hogy csak a nacionalista bigott fasisztoid eszmék tehetik ugyanezt.
Az, hogy te definiálsz valakit emberhulladéknak az egy dolog. Hogy én mást definiálok ugyanígy, az egy másik. Visdzont egyikünk által definiált fajtát sem lehet bántalmazni csak önszántunkból. Az törvény is csak akkor ítél el valakit, ha az mást bántalmaz. (és itt ne erkölcsre gondolj, mert mint kifejtettem az relatív). Namost ez a liberális alapeszme. ezzel nem tudom mi bajod van.
Ha megnézed, a nemzetközi hírű evolúcióbiológus igencsak tudománytalan "érveket" hozott fel. Az meg hogy abnormális-e vagy nem szintén csak megítélés kérdése, (relatív) és mint ilyen, nem szolgálhat alapul semminek.
Azért örülök, hogy képes vagy értelmes kommunikációra is, ez fejlődés.

ctrl 2008.07.16. 07:38:51

"Szarházi liberálisok, a ti időtök lejárt, szerencsére már ébred az ifjúság, árpádsávos lobogók alatt söprik ki szent hazánkból, a hajdan volt apostoli királyságból a kisöpörnivalót!!!!!!!"

Nyugtassatok meg, hogy kevés ilyen fogyatékos létezik aki klaviatúra közelébe is jut!
Aki ilyen állat, azon nem csodálkozom ,hogy nem tudja ,hogy a tojás alapvetően élelmezési célokra szolgál, de ő erre még nem jött rá.HA a gatyájába nyúlna, talán még az ürülékével is dobálózna ,kissé állatias, de hát nem szocializálódtunk egyformán.

stein-er 2008.07.16. 08:04:44

Kedves Nola!

Megértem hogy szabadaságszerető szíved tolerál a homoszexuálisok felé,de azt nem értem meg, hogy TE miért nem tudod azt megérteni, hogy több jobboldali portálon közzétették, hogy mi a bajuk ezzel a felvonulással.
de persze azt TE már nem olvastad el, de hogy miért,azt TE döntsd el,nem vagyok az anyád, hogy fogjam a kezed, ha olyan OKOS vagy, TOLERÁNS és NYITOTT mindenre akkor alapvetően el kellett volna olvasnod ezeket az írásokat,és nem pedig belesírni a kamerába, hogy jaj szegény melegek...SZDSZ miért állt melléjük?


Jaj szegény melegek....a 10 meleg barátom közül 8 divatbuzi, a többi meg alapból ilyen.Megjegyzem nem a 2-vel van a baj, hanem a 8 magamutógató kis buzival.
Persze ezt TE nem érted meg.

Na az meg megint más kérdés hogy a melohelyemen miért az mszp fanok rohadt buzinak,meg cigány viktoroznak.
de neked ez már sok lenne.

maydayray 2008.07.16. 08:13:48

Amit nem értek: ne kapcsoljon be tv-t, rádiót, aki nem akar tudni a melegfelvonulásról, meg ne menjen arra. követve a logikát: miért kapcsolták ki a kurucinfot? tilosrádiót? miért akarják betiltani a gárdát? ne nézze, hallgassa, kövesse az, akit zavar. baszki. ez igen sötét logika.

Pierre73 2008.07.16. 08:28:18

rohadt unalmas már ez a téma. De tényleg.

stein-er 2008.07.16. 08:30:34

Kedves ballibsi!

Szerinted mindenki egyenlő, szerintem meg nem.

Én nem fogok egyenlőséget húzni magam és egy olyan ember között aki embert ölt, vagy embert nyomoritott meg lelkileg vagy testileg.lelkileg értsd azt is hogy kamatrabszolgává tette.

Nem vagyok egyenlő olyan emberekkel akik az egyenlőséget hirdetik, míg maguk a kiválasztott faj képviselőjeként léteznek a világon.

Nem adnék szavazati jogot olyan embernek aki nem tud írni és olvasni.
/ az oktatás ingyenes, segélyt csak akkor kapnak a romák ha a gyereket eljáratják iskolába, ughogy ebből kiindulva tudnak irni és olvasni /.
Nem adnék szavazati jogot annak akik börtönben vannak.

Nem adnék szavazati jogot azoknak akiknek felfüggesztettjük van.

Nem adnék azoknak akik már voltak börtönben./ értsd visszaesők, elsőnek kapnak esélyt hogy beilleszkedjenek a társadalomba, ha ez nem sikerül sajnálom, mehet majd szemetszedni ingyen, és követ pakolni stb. persze a liberális jogvédők is beállhatnak melléjük, vagy esetleg valamelyik roma sorra is beköltöztetem őket majd. /

Nyilván akik nem rendelkeznének szavazati joggal azok nem egyenlőek velem, azaz nemcsak velem hanem azokkal a békés adozó állampolgárokkal sem akik napi 8-10 órában görcölnek.

ez elég érthető nem?

Miért egyenlő velem az aki csak piócaként szívja magyar társadalmunk testét??
élősködöként szívja vérünket, pénztárcánk tartalmát.

És ha majd valakinek ez nem tetszik, megmondom majd neki gy f után szabadon, hogy :el lehet innen menni.

Kevesebben lennénk,de rend lenne.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2008.07.16. 08:50:42

ftxpmj köpedvényeit olvasva tökre sajnálom, hogy az imént már odaítéltem valakinek a nap retardáltja titulust egy másik blogon.

hullajtott mufloncsiga 2008.07.16. 08:53:41

kedves fröcsögő "normális heterók"!
látens homoszexualitás

tessék utánaolvasni, aztán majd rájönni, hogy a saját buzi gondolataitoktól vagytok ennyire frusztráltak.
jobb lenne beletörődni a megváltozathatatlanba

ghavin 2008.07.16. 08:53:47

Akarok készíteni egy animációs filmet, amiben a főhős, egy humanoid kis borz, eldönti, hogy kisebbségekre, másképpen gondolkodókra és politikai meggyőződésűekre vadászna a kerekerdőn, buzikra, zsidókra, pirézekre ilyesmi. Az lenne a vége, hogy tök egyedül maradna a kerekerdőn és főbe lőné magát. Na csak azt akartam, hogy, a blog.hu-ból válogatnám a szinkronszínészeket, lehet jelentkezni :)

stein-er 2008.07.16. 08:54:34

kedves zka!

www.zsindex.hu

ird be és láss csodát.
véletlenül pont az indexet fogja kidobni...

nem én találtam ki.

stein-er 2008.07.16. 08:56:25

Ghavin:)

nagyon vicces vagy:)
jobb mint a móricka magazin.

remélem hasbaszúrnak majd egy cigiért, vagy eszméletlenre vernek majd a telefonodért a blahán.

utána lehet keresni majd a jelentkezőket... őő,mire is?

ghavin 2008.07.16. 09:01:31

stein-er, te lehetnél a látens mazochista, politikailag frusztrált mongúz magyarhangja :)

stein-er 2008.07.16. 09:18:09

Ghavin!

ez a vicc nem volt valami jó.
konkrétan szar.

ugorj neki újra, hátha sikerül jobbat összehoznod:)

ghavin 2008.07.16. 09:21:40

Mindketten tudjuk, hogy a titkolt mazochizmusod nem vicc. Ez a blahás cigiért, mobilért késelés, megverés dolgot te élveznéd is, csak nincs akkora mázlid, hogy téged pécézzenek ki, mert a megélhetési bűnözők is messziről látják rajtad mekkora lúzer vagy, ergó nem éri meg téged kifosztani. Mindent elkövetsz azért, hogy szép erős férfiemberek téged jól összeverjenek, de sehogy jön össze, az ebből fakadó frusztrációd pedig itt vezeted le. Pé'dául.

stein-er 2008.07.16. 09:33:22

"Mindketten tudjuk, hogy a titkolt mazochizmusod nem vicc."

persze, meg szabadkőműves is vagyok,meg brazil focista...persze:)

"Ez a blahás cigiért, mobilért késelés, megverés dolgot te élveznéd is, csak nincs akkora mázlid, hogy téged pécézzenek ki, mert a megélhetési bűnözők is messziről látják rajtad mekkora lúzer vagy, ergó nem éri meg téged kifosztani."

Pont így van ahogy írod.
nem akarsz elmenni valami tanácsadó céghez?esetleg nyithatnál egy jósdát is.

"Mindent elkövetsz azért, hogy szép erős férfiemberek téged jól összeverjenek, de sehogy jön össze, az ebből fakadó frusztrációd pedig itt vezeted le. Pé'dául. "

hallod:)
ezt a sok baromságot te honnan szedted össze?:)
népszabi vagy népszava irta?

probálkozz az oviban, ott biztos menő ez a szöveg.

xyz 2008.07.16. 10:49:12

"Magyarország rettentően elmaradott ebben a kérdésben."

Látom a marxista felfogás puffogtatása kíválóan megy. Magyarország maradni is akar, akinek meg nem tetszik, ez emigrálhat Hollandiába.

Nem akarok olyan országot, amely arról híres, hogy minden elbaszottal szemben toleráns, aki meg ezt ellenzi, azzal meg nem. És utóbbinak leszarja a véleményét, mégha esetleg többségbe van is.

spinneli 2008.07.16. 11:20:34

bjela szila:
ha érdekel az adód sorsa, és szükségét érzed önön vélt értelmességét a diplomáid számával való hangsúlyozásra bizonyosan nem lesz nehéz a melegfelvonulásra költött közpénzek miértjére választ találnod, és magad is értelmetlennek fogod itélni önön kérdésed.

(így jó lesz, elég felsőfokúan szól...remélem.)

spinneli 2008.07.16. 11:25:18

Ja a zsidó kurva azt hittem le fog esni, de ha nem, hát nem.

(egyik sem vagyok, de mivel akommentemben nem a buzik kiirtását sürgettem, ezért előbb utóbb úgyis megkaptam volna, pár szélsőjobbnak hitt emlőkön felcseperedő aranyos fiutól,csak prevenció volt....bár ehhez a felfogásához sem kell túl nagy fantázia.)

Nola 2008.07.18. 09:35:47

Köszönöm a néhány értelmes hozzászólást.

atleta.hu, a szülők nemi orientációjának gyermekekre gyakorolt hatásának kapcsán azt írod, hogy a tények a fontosak. Az pedig tény, hogy a homoszexuálisok nagy része heteroszexuális szülők gyermekeként nő fel, mégsem lesz belőle heteroszexuális. Ez alapján tehát a szülők nemi orientációja nemigen befolyásolja a gyermek nemi orientációját, talán előfordulhat, de úgy tűnik, nem jellemző. Számos tanulmány van már arról, hogy nincs hatással a szülők nemi orientációja a gyermek nemi orientációjára. És azonos nemű szülők mellett a gyerek legalább toleránsabb, nyitottabb, ilyen szempontból tehát jobb ember lesz. Maximum biszexuális lesz (de talán az sem) vagy kipróbálja, milyen egy azonos neművel létesített kapcsolat, de egy alapból heteroszexuális gyerekből nem lesz homoszexuális.
Szerintem a hetero szülők gyerekei sem a mai kor sok kívülről érkező behatása miatt lesznek homoszexuálisok, hiszen homoszexualitás mindigis volt. Az állatvilágban is van homoszexualitás. Szerintem ahhoz, hogy valaki pszichikai okokból legyen homoszexuális, valami durva lelki behatás szükséges és nem a szülei homoszexualitása. Úgy tudom egyébként, hogy elég kicsi azoknak a hányada, akik életük folyamán lelki okokból lesznek homoszexuálisok, a nagy többség így születik.
Azzal egyetértek, hogy egy normális, ideális társadalomban egyáltalán nem probléma, ha a gyermek szexuális orientációja nem egyezik az átlagéval.

Nola 2008.07.18. 09:37:36

Előző hozzászólásomban, s a bejegyzésem ide vonatkozó részében is, amikor homoszexuális szülőkről beszéltem, természetesen örökbefogadó szülőkre gondoltam.