HTML

Friss topikok

  • Nola..: Próba (2017.10.10. 23:30) Reklám - új kedvenc blogjaim
  • stella28: Az első bekezdéseddel kapcsolatban: bár ez most nagyon nem tartozik ide, de az az igazság, hogy a ... (2012.08.03. 17:36) Hisztéria és gyűlölet
  • stella28: Számomra az itt boncolgatott probléma borzasztóan érdekes - ugyanakkor, bevallom, bár nem most tal... (2012.08.02. 21:54) Remek írások a burkáról a Galamuson
  • Nola: Köszönöm szépen:) Nagyon kedves vagy:) Ezt kivételen én sem találom rossznak, bár azért látom benn... (2012.06.29. 09:23)
  • Nola: Én inkább firkálmánynak nevezném ezt, mint novellának:) Sajnálom a nagymamádat. Szegény nagypapádn... (2012.06.29. 09:20) Halálomra

Fórum

2009.03.19. 14:56 Nola

Öt évesek lettünk:) Ennek örömére találkozót szerveztünk.
A Trattoria Toscana nevű étteremben foglaltunk asztalt ebédre. Az étterem a Belgrád rakparton van, az elhelyezkedés és a kilátás így igen remek. Az ételről már kevéssé mondható el ez. Halat ettem és finom is volt, de azért annyira nem, mint amennyire borsos volt az ára. Ugyanazt ettük Évivel és egyikünk sem tudta, hogy ezt a jószágot bizony súlyra mérik, csodálkoztunk is az alacsony áron. Csak miután rendeltünk, derült ki, hogy hogyan megy ez, de akkor már nem visszakoztunk. Jó volt nagyon látni a többieket és beszélgetni velük, ritkán vagyunk így együtt mindannyian.
A Toscana után Évi, Tituszka és én meghívást kaptunk Andihoz, hogy kényelmesen eltölthessük ott az esti programig hátralévő néhány órát. Késő este aztán visszagyalogoltunk a Belgrád rakptartra a Capellához. Már nyitásra ott voltunk, talán jót is mosolyogtak rajtunk az ott dolgozók. Késő éjjelig maradtunk, megnéztük a műsort és táncoltunk. Először kicsit elkedvetlenedtem, mikor rájöttem, hogy a műsor itt nem a zenei élményről szól, pláne, hogy igen magasak voltak itt is az árak. Aztán ezt feldolgoztam:) és a többiek jó hangulata rám is átragadt, s nem utolsó sorban jó kedvem lett a toleráns légkörtől is. Így végül is jól éreztem magam a lányokkal.

***

Nemrégiben Krisz könyvklubot alakított. Az első könyvnél még részt is vettem. Szívesen olvastam a Dorian Gray arcképét, igaz, később, mint a többiek. Így a könyvről folytatott csevelybe már nem kapcsolódtam be. A többi könyvet viszont egyelőre még nem tudom, hogy fogom-e olvasni. Talán nem, mert úgy érzem, más könyveket szívesebben vennék a kezembe. Az mindenesetre jó hozadéka ennek, hogy a hatására újra belelendültem az olvasásba. Kezdtem a Dorian Gray arcképével, A Boldog Herceggel és Az önző óriással. Folytattam A szív segédigéivel, most pedig a Tonio Kröger van soron.

***

Jó hír, hogy Andi is fejében tartja még ötletes kis kezdeményezését (nem csak én), a Műemlék mustárt, ami talán nemsokára kezdetét veheti, hiszen Andi remek eredménnyel lediplomázott, így megnőtt a szabadideje, no meg a jó idő is itt van hamarosan.

Szólj hozzá!

Címkék: napló

A bejegyzés trackback címe:

https://nola.blog.hu/api/trackback/id/tr961012091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.