HTML

Friss topikok

  • Nola..: Próba (2017.10.10. 23:30) Reklám - új kedvenc blogjaim
  • stella28: Az első bekezdéseddel kapcsolatban: bár ez most nagyon nem tartozik ide, de az az igazság, hogy a ... (2012.08.03. 17:36) Hisztéria és gyűlölet
  • stella28: Számomra az itt boncolgatott probléma borzasztóan érdekes - ugyanakkor, bevallom, bár nem most tal... (2012.08.02. 21:54) Remek írások a burkáról a Galamuson
  • Nola: Köszönöm szépen:) Nagyon kedves vagy:) Ezt kivételen én sem találom rossznak, bár azért látom benn... (2012.06.29. 09:23)
  • Nola: Én inkább firkálmánynak nevezném ezt, mint novellának:) Sajnálom a nagymamádat. Szegény nagypapádn... (2012.06.29. 09:20) Halálomra

Sziget - Prodigy

2009.08.26. 00:26 Nola

Röviden csak annyi, hogy iszonyat jó volt. Pontosabban kurvára állat volt. Leszámítva a színpadtól nem messze, az embertelen sűrűségű tömegben pogózó embereket állatokat...

Péntek délután, életemben először kimentem a Szigetre. Munka után indultam, körülbelül ötre értem oda. Andi és kolléganője (ha jól emlékszem, Niki) már ott voltak. A magyar sátornál találkoztunk. Andit széles karmozdulattal üdvözöltem és azzal a lendülettel le is vertem a fröccsét az asztalról. Úgyhogy ezt pótolandó és egyúttal szomjamat is oltandó, elindultunk fröccspótlásra, elhagyva Andi öngyújtóját és a szomszédos asztalnál ülő Prodigy-, azaz Keith Flint-fejű srácot. Az alkoholos termékbe történő beruházás után felfedező útra indultunk. Egy Elvis Presley imitátor nyomában egy sörsátorhoz jutottunk, ahol további folyékony fogyasztási cikkekbe ruháztunk be. Ezen fárasztó gazdasági tevékenységek után egy kis könnyed szórakozásra vágytunk, ebből kifolyólag Andival beszálltunk egy tíz perces megerőltető hintázásba egy óriási, emberhajtású hintán.
Játék után az Axe sátorhoz mentünk, oda ugyanis az unilevereseknek, így Andinak és kolléganőjének is VIP jegye volt. Szerencsémre engem is be tudtak vinni. Fölmentünk az ott felállított kis tetőteraszra, amely pont a Nagyszínpaddal szemben volt. Tökéletesen látszott onnan minden. Kaptunk ingyen piát, élveztük a Prodigy előtt fellépőket, a hangulatot és vártuk a Prodigy-t. Nekem azonban a túlzott gazdasági tevékenységtől (=túlzott folyadékbevitel) feltámadt az érdeklődésem a mellékhelyiségek meglátogatása iránt. Lefáradtam hát a teraszról és elfáradtam a toiletek irányába.
Előtte azonban, gondoltam, megkeresem a nem sokkal azelőtt látott, nagy szivárvány zászlós meleg fiúkat és megérdeklődöm, merre van a melegsátor. A fiúkat azonban sajnos már nem találtam és aztán már sajnos magamat sem találtam, márhogy nem tudtam beazonosítani a térképen, hogy hol vagyok. Ha meg ez sikerült, akkor meg hiába mentem a térkép által jelölt úton, mégsem oda lyukadtam ki, ahova kellett volna. Előfordul az ilyen a túlzott gazdasági tevékenységet végző emberrel, főleg, ha mindez már az éjszaka leple alatt történik, ami tovább nehezíti a tájékozódást. Kalandozásaim során a (Sörös)üveghegyen túl véletlen az LMBT, a BudapestPride és a Magic Mirror sátrakba botlottam. Pedig akkor már nem kerestem őket, de mégis odakerültem valahogy. Valahogy sokszor akaratlanul is ennél a témánál lyukadok ki:) A Magic Mirrorba most nem mentem be, majd legközelebb. Megbántam amúgy, mert Marion szerint nagyon jó volt a buli, meg ott volt Ricsi és Zoli is, bár velük Prodigy-n is összefuthattam volna. De persze nem, mert rohadt nagy volt a tömeg.
Csodával határos módon aztán Prodigy elejére pont a Nagyszínpad előtt találtam magam, így láthattam az ütős kezdést a Firestarter-rel. Az Axe emelvényre, Andiékhoz már nem engedtek vissza, mert már túl volt terhelve, féltek, nehogy leszakadjon. Ezért úgy döntöttem, előre megyek és onnan nézem a koncertet. Elég jól sikerült befúrnom magam, körülbelül húsz méterre voltam a színpadtól, mint Rolling Stones-on. De akkor a közelemben álló vadbarmok pogózni kezdtek, plusz ennek következtében elvesztettem az egyik szandálom, ami hihetetlen módon egy-két percen belül megkerült. A helyzet elég veszélyesnek tűnt, inkább vissza is mentem hátrébb, onnan élveztem a koncertet. Nagyon zúzós volt, meg állat! Jó bulit csináltak, a hangulat kurva jó volt, élveztem nagyon, na!:) Nagy sajnálatomra viszont csak egy órás volt, emiatt maradt bennem hiányérzet rendesen. De legalább láthattam őket és buliztunk egy fergetegeset.

Invaders Must Die  

The Prodigy - Invaders Must Die


Firestarter 

Szólj hozzá!

Címkék: zene fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://nola.blog.hu/api/trackback/id/tr551338650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.